SEO Assen

  • De nummer 1 positie in Google claimen?
  • Meer verkeer naar je website?
  • Je SEO-kennis vergroten?
  • Of SEO aan iemand overlaten?
SEO-Assen-De-SEO-Studio

SEO-specialist in Assen

Ben jij een ondernemer uit Assen en omgeving? En ben jij op zoek naar een SEO specialist in de buurt? Schakel dan De SEO Studio in! Of je nou een marketing strategie wilt ontwikkelen of de diensten wilt uitbesteden, De SEO Studio helpt jou graag. Samen zullen wij het beste uit jouw organisatie naar boven halen. Dat doen wij door met jou mee te denken en door met elkaar de zoekmachine optimalisatie uit te voeren.

Waarom SEO?

Zoekmachine optimalisatie draagt bij aan het krijgen van meer bezoekers, wat uiteindelijk zorgt voor een hoger conversiepercentage. Door SEO in te zetten creëer jij een constante stroom aan potentiële klanten op je website. Door relevante zoekwoorden te gebruiken, komt de bezoeker direct terecht op jouw website pagina die de juiste inhoud bevat. De SEO Studio staat voor jouw klaar als expert SEO in Assen.

SEO diensten Assen

Wil jij jouw product of dienst onder de aandacht brengen bij jouw potentiële klanten? De SEO Studio biedt SEO diensten aan in Assen voor jouw bedrijf. Dit begint bij een uitgebreid zoekwoord onderzoek waarbij we alle relevante zoektermen voor jouw organisatie in kaart brengen. Hierbij beantwoorden we vragen zoals: ‘Op welke zoektermen moet jouw website gevonden worden?’ ‘En welke termen gebruiken bezoekers?’ Ben je op zoek naar SEO diensten in Assen? Dan hoef je niet verder te zoeken! De SEO Studio staat klaar om je te ondersteunen bij jouw SEO activiteiten.

SEO coaching

Wil jij samen met een specialist aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Dat kan met het 1-op-1 traject SEO coaching. Tijdens een coaching sessie zullen wij het hebben over jouw online vindbaarheid en hoe jij de #1 positie in Google kan claimen! Daarnaast gaan we SEO ook echt uitvoeren.

SEO cursus

Wil jij zelf aan de slag met SEO? Maar weet je niet waar of hoe je moet beginnen? Dan is de SEO Cursus een ideale oplossing voor jou! Tijdens de cursus zal je alle belangrijke ins- en outs van SEO leren, die je ook nog een direct zelf kan toepassen. En wat ook nog ideaal is: je kan de cursus in je eigen tempo volgen, waar en wanneer je maar wilt.

SEO uitbesteden

Heb jij niet genoeg tijd om aan de online vindbaarheid van je website te werken? Besteed het dan aan ons uit! Samen zullen we afspreken wat voor jouw de belangrijkste zoekwoorden en wie de belangrijkste klanten zijn. Op basis van jouw wensen en behoeften zullen wij ervoor zorgen dat jouw website SEO proof is. Elke maand plannen we samen een contactmoment in zodat we de voortgang van het project kunnen bespreken. En is het mogelijk om wekelijks of maandelijks een rapportage te ontvangen.

SEO tekstschrijver Assen

Het beschikken over geoptimaliseerde content is ontzettend belangrijk voor de SEO van jouw website. Hoe fijn zou het zijn als een SEO tekstschrijver in Assen dit werk voor jou uit handen zou nemen? Bij De SEO Studio ondersteunen wij jou met het creëren van content op het gebied van teksten, video’s en afbeeldingen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen als SEO tekstschrijver in Assen? Neem gerust telefonisch contact op of stuur een mail.

Hoe anderen de samenwerking ervaren...

Ik heb een verhuurbedrijf in scooters en SEO Studio heeft mij op een snelle en deskundige wijze geholpen om beter vindbaar te zijn op de zoekmachine ‘Google’. Met een groot aantal zoekwoorden staan we nu op nummer één in de zoekresultaten, hierdoor worden we beter gevonden. Het is echt te merken aan het aantal nieuwe klanten dat we binnenhalen. We zijn ook nog steeds stijgende met een aantal andere zoekwoorden. Het zal in 2022 alleen maar drukker gaan worden in ons bedrijf dankzij SEO Studio nog mals dankjewel Christeny.
Tamerlan Tagirov

Dat ik met een paar aanpassingen op mijn website zo veel beter vindbaar zou zijn had ik nooit verwacht. Toch is het echt zo! Dat merk ik aan het aantal bezoekers en het aantal aanvragen om een leuke samenwerking aan te gaan. Dus ja; ik ben super enthousiast en tevreden over De SEO studio. Mocht je nog twijfelen? Ik zeg doen!

Lianne Smid

Christeny denkt graag mee.  Houdt zich aan afspraken en levert goed werk af. Mooie website gemaakt voor mijn kapperszaak waar ik heel tevreden over ben.

Wat anderen zeggen De SEO Studio
Suzette Sporkslede