SEO Check, must-have voor echt elk bedrijf

Weet jij hoe jouw website daadwerkelijk presteert? Veel mensen vergeten dat naast de standaard Google Analytics ook een SEO check niet meer weg te denken is. Een SEO check zet alle feiten op een rijtje, zodat jij kan zien wat jouw website nodig heeft qua verbetering. SEO is een continu proces, en dat weten ook jouw concurrenten maar al te goed. Het proces van verbeteren, optimaliseren, en toevoegen blijft maar doorgaan. Search Engine Optimization is ook nog eens een flink project met heel veel zijtakken, het is dus heel begrijpelijk dat je het overzicht soms even kwijt kan raken. Waar moet ik mee verder, of hoe begin ik? De SEO check van De SEO Studio gaat geen uitdaging uit de weg en geeft jou voldoende ideeën om mee verder te gaan.


Loop jij tegen de volgende punten aan?

- Ik raak het overzicht kwijt.

- Mijn website zakt in de zoekmachine.

- Hoe moet ik beginnen met mijn vindbaarheid verbeteren.

SEO Check aanvragen? Gratis Bij De SEO Studio

Wil jij graag weten hoe jouw website presteert in de Google zoekresultaten? Om erachter te komen of jouw website daadwerkelijk goed te vinden is kan je bij De SEO Studio een SEO check uitvoeren. Dit is een scan die wordt uitgevoerd door een online programma die onderzoekt wat het blote oog niet kan zien. Tijdens zo een check wordt jouw website volledig gescand op verschillende factoren. Al die onderdelen zijn gerelateerd aan aan jouw online vindbaarheid. Vervolgens kan je in een rapportage zien wat jij nog kunt optimaliseren om jouw website SEO proof houden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de prestaties van jouw website? Vraag dan een gratis SEO check aan en ontvang hem direct.

SEO tekst check: ‘Is jouw content op orde?’

Jouw SEO teksten bepalen de online vindbaarheid van je website, daarom is het onwijs belangrijk om dit met regelmaat te checken. SEO is namelijk een proces die zich steeds maar blijft herhalen. Je moet up-to-date blijven met de online vindbaarheid van jouw website om zo je concurrentie voor te blijven. Wanneer je besluit “stil te staan” in jouw SEO zak je steeds verder terug naar jouw oude plek in Google, en hier profiteert je concurrent van. Dit is niet wat we willen! Om jouw concurrentie voor te blijven moet je jouw SEO teksten regelmatig laten checken en de dingen die beter kunnen ook optimaliseren. Op deze manier wordt jouw SEO-strategie kei sterk en zul je vloeiend worden in het optimaliseren. Aan de hand van de handige SEO check zul je al snel weten waar je mee aan de slag moet, handig!

SEO check gratis

Ben jij al geprikkeld om net als vele andere voor jou een SEO check uit te voeren? Bij De SEO Studio kan dat gelukkig helemaal gratis en vrijblijvend. In de check voert De SEO Studio een scan uit over je hele website. Hierbij wordt eerst gekeken naar de content op jouw website, hoe steekt die in elkaar? Wordt er veel dubbele content gebruikt of zijn de zoekwoorden de beste voor jouw website? Er wordt vervolgens een autoriteit check uitgevoerd, dit is alles wat anderen over jouw website zeggen. Zoals backlinks en reviews. Zeker niet te vergeten is de techniek-scan. Een snelle, overzichtelijke website is namelijk ook key-to-succes als het gaat om SEO. Je krijgt het volledige rapport van deze scan gratis toegestuurd en je kan er vervolgens voor kiezen om deze tijdens een SEO coachingsessie te bekijken. Samen met een SEO-specialist worden de resultaten geëvalueerd en aan de hand daarvan worden directe verbeteringen gemaakt. Al met al, de SEO check is niet te missen voor jouw bedrijf. Wanneer vraag jij jouw gratis SEO check aan?