SEO coaching traject

Drie maanden lang samen aan de slag met de vindbaarheid van jouw website.

De SEO Studio coach traject

 • Samen een SEO strategie opzetten
 • 3 maanden lang coaching
 • Rapportages voor inzicht in je prestaties
seo coaching de seo studio

Tijd om te groeien met jouw bedrijf

Je hebt een webdesigner ingeschakeld of ben je zelf aan de slag gegaan met het maken van je website. Dan wil je natuurlijk dat deze wordt gezien door bezoekers. En dan wel de juiste bezoekers. SEO zorgt ervoor dat je potentiële klanten op jouw website kan ontvangen die op zoek zijn naar een bepaalde product of dienst. Wanneer jouw pagina het beste aansluit bij een zoekterm, dan is de kans groot dat je in de bovenste resultaten verschijnt. Ik ga jou helpen om dit te bereiken middels een 1-1 SEO coaching traject.

Er gaat zoveel om in je hoofd..

• Ik heb het op dit moment te druk.

• Waar kan ik beginnen?

• Hoe kan ik beginnen?

• Doe ik het wel goed?

• Heb ik wel de technische kennis om te starten?

• Waar kan ik ondersteuning krijgen?

• Hoe kan ik het resultaat inzien?Herken jij dit? Nu kan je twee dingen doen..

1. Je gaat zelf aan de slag met het uitzoeken van alles. Er vindt geen verandering plaats, en geen groei. Uiteindelijk veranderd er niets.

2. Je gaat er voor! Jij gelooft in jezelf en in je product of dienst. Samen met mij ontwikkel je een passende strategie voor jouw bedrijf


Het SEO coaching traject is voor jou als..

 • Je ernaar streeft om meer bezoekers op je website te krijgen door middel van SEO.
 •  Je tot nu toe minder dan bezoekers 1000 per maand op je website hebt.
 • Je zelf aan de slag wil gaan met SEO, maar wel wat ondersteuning kan gebruiken.
 •  Je serieus aan de slag wil gaan en groeien.

Inhoud van het traject

In het SEO coaching traject help ik jou drie maanden lang met het verhogen van jouw online vindbaarheid door middel van SEO. Samen zorgen wij er voor dat jij die nummer 1 posities gaat claimen in de zoekmachines. Samen stellen wij een contentstrategie op, waarmee jij gestructureerd kan werken naar het behalen van je doelstelling. Investeren in een SEO coaching traject is niet alleen ideaal voor nu, maar voor de langere termijn. De tips en tricks uit de coaching sessies kan je ook in de toekomst gebruiken voor jouw bedrijf.

✓ Kick off van 60 minuten (video call) (t.w.v. €124,95)

We starten het traject met een call van 60 minuten. Hierin bespreken wij hoe jij er voor staat en wat jij wil bereiken. Samen bepalen wij de basis voor je strategie en stellen wij een plan op om je doelstellingen te behalen. Aan de hand van het gesprek ga ik aan de slag met het opzetten van een SEO strategie die bij jouw bedrijf past. Dit ontvang je van mij in een overzichtelijk rapport.

✓ Toegang tot De SEO Studio Academy (t.w.v €299,95,-)

Je krijgt niet alleen persoonlijke begeleiding, maar ik adviseer je ook welke tools je het beste kunt gebruiken. Voor meer SEO tips en tricks kan je gedurende het traject terecht in De SEO Studio Academy. Hier vind je diverse video’s over SEO gerelateerde onderwerpen. Aan de hand van diverse modulen kan jij nog meer leren over SEO. Hierdoor verbreed jij je inzicht en hoef je niet op zoek te gaan naar extra informatie. Je weet dankzij de cursussen precies wat je kan doen om jouw website hoog te laten ranken in de zoekmachines. Het handige aan de academy is dat jij de modules in je eigen tijd kan volgen. 

✓ Coaching call 6 x 30 minuten (t.w.v. €374,95)

Aan de hand van jouw SEO strategie kan je zelf aan de slag gaan met het optimaliseren van je website. De voorgang bespreken wij samen in een coaching call van 30 minuten. In deze tijd kan je vragen stellen en geef ik je advies.

✓ Jouw persoonlijke SEO adviseur (t.w.v. 199,95)

Heb je een vraag of kom je er even niet uit? Tijdens het gehele traject sta ik voor jou klaar. Dag in, dag uit mag je mij een mail of Whatsapp bericht sturen, zodat ik even met je mee kan kijken.


De investering:

Alleen nu van €999,95, voor maar €499,95!

Het is mogelijk om het bedrag in 2, 3 of 4 termijnen te voldoen.

Reviews

Dat ik met een paar aanpassingen op mijn website zo veel beter vindbaar zou zijn had ik nooit verwacht. Toch is het echt zo! Dat merk ik aan het aantal bezoekers en het aantal aanvragen om een leuke samenwerking aan te gaan.

Dus ja; ik ben super enthousiast en tevreden over De SEO studio. Mocht je nog twijfelen? Ik zeg doen!

Lianne Smid

De samenwerking met Christeny heb ik als heel prettig ervaren. Ik kon haar aangeven wat ik in gedachten had over mijn website en zij heeft een mooie website die naar mijn wensen voldoet geleverd. Ik ben erg tevreden mijn het resultaat. Wat ik fijn vond is dat we duidelijke afspraken hebben gemaakt over mijn website en Christeny heeft alles zoals afgesproken geleverd. Christeny gaf ook tips om de zichtbaarheid van mijn website te verhogen.

Ayshe Profas

Ik heb een verhuurbedrijf in scooters en SEO Studio heeft mij op een snelle en deskundige wijze geholpen om beter vindbaar te zijn op de zoekmachine ‘Google’
Met een groot aantal zoekwoorden staan we nu op nummer één in de zoekresultaten, hierdoor worden we beter gevonden. Het is echt te merken aan het aantal nieuwe klanten dat we binnenhalen. We zijn ook nog steeds stijgende met een aantal andere zoekwoorden. Het zal in 2022 alleen maar drukker gaan worden in ons bedrijf dankzij SEO Studio nog mals dankjewel Christeny.

Tamerlan Tagirov 

Ik wil een video call aanvragen

Ben jij er helemaal klaar voor om jouw online vindbaarheid te vergroten door middel van SEO? Laten wij sparren, of ga gelijk aan de slag! Klik op de onderstaande button om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Tijdens deze call kan jij vragen stellen, en ook bekijken wij jouw website. De video call is vrijblijvend. We kijken of er een match is en of we samen gaan werken.

Meest gestelde vragen

Wanneer start het coaching traject?

 • Aan het coaching traject van De SEO Studio zit geen vaste datum verbonden. Dit betekent dat je zelf kunt aangeven wanneer je wilt starten. Samen plannen wij het gehele traject van begin tot eind. Vanaf de startdatum duurt de coaching 3 maanden. Elke maand plannen wij een video call in om jouw voortgang te bespreken.

Kan ik het bedrag voor het coaching traject in termijnen betalen?

 • Ja, het is mogelijk om het bedrag in 2, 3 of 4 termijnen te betalen. Hiervoor kun je een mail sturen naar hallo@christenysaffira.com. Je krijgt dan maandelijks een factuur in je inbox.

Heb ik betaalde systemen nodig voor Het SEO coaching traject?

 • Dit is afhankelijk van wat jij het prettigst vind. Ik zal je adviseren over de systemen die je kunt gebruiken, maar jij kunt zelf bepalen of je dit wil of niet. Er zijn ook gratis varianten met iets minder mogelijkheden. Deze zijn prima om mee te starten.

Ik ben niet technisch, kan ik het SEO coaching traject volgen?

 • Ja natuurlijk! Tijdens het traject worden er technische aspecten behandeld die je zelf kunt controleren en verbeteren. Mocht je een aanpassing willen doen die je zelf niet kunt uitvoeren dan is het handig om mij een mail te sturen. Graag kijk ik met je mee.