SEO cursus

Zelf aan de slag met SEO voor jouw website

Ja, dit wil ik!
Direct naar de cursus!

Herken jij het onderstaande?

 • Heb jij veel tijd en geld in jouw website gestoken, maar is die nog moeilijk vindbaar in Google?
 • Zijn de talloze SEO termen moeilijk om te begrijpen?
 • Heb jij een helpende hand nodig om wegwijs te worden binnen de SEO wereld?
 • Geen idee waar je moet beginnen met SEO?
 • Is SEO simpelweg voor jou simpelweg abracadabra
Maak je geen zorgen!

Problemen zijn er om opgelost te worden. SEO is de beste, duurzaamste en meest effectieve manier om bezoekers op jouw website te krijgen. Binnen no-time beschik jij over de kennis die je nodig hebt om jouw website goed vindbaar te maken in Google. Hoe? Bij de SEO Academy.

Over mij

Hi! Mijn naam is Christeny Martis, online marketeer en het gezicht achter De SEO Studio.

De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen. Voor de oprichting van mijn bedrijf heb ik vele ondernemers geholpen om hun online vindbaarheid naar een hoger niveau te tillen. Ook jou help ik daar graag bij! Door middel van deze cursus deel ik mijn kennis op het gebied van SEO en de basis ins- en outs met jou!

Hoe zou het zijn als..

 • Je jouw SEO kennis kan uitbreiden, zodat je zelf SEO kunt toepassen voor jouw eigen website.

 • Je weet hoe je een zoekwoord-analyse kunt uitvoeren, zodat je jouw website zelf kunt optimaliseren.

 • Je informatie krijgt over het schrijven van geoptimaliseerde content voor jouw bezoeker en de zoekmachine.

 • Je inzicht hebt in overige content (tekst) optimalisatie mogelijkheden. 

Start met een SEO cursus

Beschik over actuele informatie die je direct kunt toepassen om jouw website te verbeteren. Krijg opdrachten waarmee je gelijk aan de slag kunt gaan en stel vragen wanneer je er niet uit komt.

Ik wil direct meedoen!

Waarom een SEO cursus?

Wil jij een pro worden in SEO? Bij De SEO Studio kan je een zoekmachine optimalisatie cursus volgen om jouw kennis naar een hoger niveau te tillen! In de online cursus ga je aan de slag met een zoekwoord onderzoek en breng je in kaart hoe jij SEO kan inzetten voor jouw bedrijf.

Wil je meer leren over het schrijven van teksten of ben je nog onbekend op het SEO gebied? Dit leer je allemaal tijdens een cursus bij De SEO Studio. Heb je een vraag tijdens de online cursus? Vol gedrevenheid helpen wij je met het verbreden van jouw kennis en het vergroten van de online vindbaarheid van jouw bedrijf. 

seo-cursus-en-e-book

SEO cursus volgen voor hogere rankings

Wat is nou de key to SEO succes voor jouw bedrijf? Dat leer je allemaal tijdens een SEO cursus bij De SEO Studio. Tijdens de cursus leer je een ijzersterke strategie te ontwikkelen. Wil jij graag jouw website hoger in Google laten komen? Wij helpen jou daarmee, zodat jij deze wens waar kan maken. Binnen no-time staat jouw website hoger in de zoekresultaten, of misschien zelfs bovenaan. Direct een SEO cursus volgen? Start vandaag nog!

SEO cursus online vanuit je favoriete stoel

Wil jij graag een SEO cursus online volgen? Hiervoor zijn de opties bij De SEO Studio eindeloos. Wij gaan 1-op-1 tijdens een video call er goed voor zitten en bespreken alles wat jij al weet en nog wil leren over SEO. Online is praktisch wanneer je een drukke planning hebt waarbij je niet kan reizen of als je voorkeur ligt bij de gemakken van thuiswerken. Een SEO cursus online volgen is ideaal en een goede investering in jezelf en je bedrijf. Het enige waar je voor hoeft te zorgen is een pen, papier en een kop koffie.

Na de cursus kan jij..

 • Technische aanpassingen doen op je website.
 • Content aanpassingen doen op je website.
 • Zelf je website optimaliseren om beter te scoren in zoekmachines.
 • Een contentstrategie opzetten voor je website.
 • Relevante SEO tools gebruiken.
 • De autoriteit van je website verhogen.
 • Je SEO prestaties meten.

seo-cursus-en-e-book

Extra: SEO Boost e-book

 • Meer dan 80 pagina's over de ins-en outs van SEO.
 • Actuele informatie die je direct kunt toepassen.
 • Uitgebreid overzicht van gratis systemen en tools.

Ik wil aan de slag!
seo-cursus-en-extra-e-book
Hoe anderen de cursus ervaren...
Wat een fijne cursus heeft Christeny ontwikkelt. Ik ben redelijk bekend met SEO, maar ik heb mij er nooit echt in verdiept. Ik heb het nodige geleerd wat ik meteen kan toepassen in de praktijk. De cursus was helder, makkelijk te volgen en vooral erg to the point. Kort en bondig, meteen tot de kern. Heel fijn! De schriftelijke samenvatting onder elke video is ook zeer praktisch. Deze cursus is een aanrader!
SEO cursus
Naomi Eleonora
De Seo cursus van Christeny is wat mij betreft een must voor elke (beginnend) ondernemer. Zichtbaarheid en vindbaar zijn via google is zo ontzettend belangrijk en Christeny leert je stap voor stap in deze cursus wat jij kunt doen om jouw bedrijf beter vindbaar te maken via google.
SEO cursus
Ivanca Paardekam - de Schutter
Fijne, leerzame cursus en direct toepasbaar. De video's zijn duidelijk ingesproken en goed te volgen! Heel fijn!
SEO cursus
Manu Thodé

Inhoud modules

Module 1

Maak kennis met Google 

We beginnen bij de basis, wat is SEO, hoe gebruik je Google Analytics en wat is Google Search Console?


Duur: 30 min.

Module 2

Aan de slag met zoekwoorden

Zonder de juiste zoekwoorden wordt jouw website online niet goed gevonden. In deze module leer je alles over een zoekwoorden onderzoek, maar ook een concurrentie analyse doen en Local SEO gebruiken.


Duur: 30 min.

Module 3

 Tijd voor content creatie

Content is enorm belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid én voor Google. Hoe je goede content creëert leer je in deze module. 


Duur: 30 min.

Module 4

Maak je afbeeldingen vindbaar

Afbeelding optimalisatie is een technisch stukje SEO. Je doet dit op verschillende manieren om jouw website zo snel mogelijk te maken. 


Duur: 30 min.

Module 5

Technische SEO optimalisaties

Ontdek hoe je zelf aan de slag kunt gaan met de technische kant van SEO. Achterhaal op welke manieren jij de vindbaarheid van je website nog meer kunt vergroten door te optimaliseren.


Duur: 30 min.

Module 6

Strategie ontwikkeling (EAT) 

Hoe je zelf een strategie kan opstellen voor je eigen website. Wat betekent deze term en wat heeft het te maken met je SEO autoriteit, trustworthiness en linkbuild strategie? 


Duur: 30 min.

Module 7

Zo scoor je met content 

Jouw content is de succesfactor voor jouw online vindbaarheid. Hoe optimaliseer je constant jouw content? Het antwoord op deze meer vragen kom je snel te weten. 


Duur: 30 min.

Module 8

Verhoog je populariteit

Jouw content mag worden gezien! Dus zorg ervoor dat er over jouw bedrijf wordt gepraat! Ga aan de slag met linkbuilding en krijg nog meer bezoekers op je website!


Duur: 30 min.

Module 9

SEO tool overzicht

Het is tijd om aan de slag te gaan! Om het beste resultaat te behalen, kun je gebruik maken van handige gratis én betaalde tools!


Duur: -

BONUS: SEO Boost e-book

In het e-book vind je extra informatie en kan je aan de slag met verschillende, leerzame opdrachten die je ook direct kunt toepassen!

...en nog veel meer!

SEO cursus voor een hogere positie in Google

In de SEO cursus leer je van mij alle ins & outs van SEO. Simpel gezegd, we gaan jouw website in alle opzichten optimaliseren om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te staan. Stapsgewijs leer je in de cursus het proces van een zoekwoordonderzoek tot linkbuilding tot afbeelding optimalisatie. Wil jij graag jouw website hoger in Google laten komen? Wij helpen jou daarmee, zodat jij deze wens waar kan maken. Binnen no-time staat jouw website hoger in de zoekresultaten, of misschien zelfs bovenaan. Direct een SEO cursus volgen? Start vandaag nog!

seo-ebook-inkijk-afbeelding
€ 249,95,-

Online SEO cursus

Wat krijg je allemaal?

 • 12 maanden toegang tot alle modules.
 • Besloten community waar je vragen kunt stellen.
 • Maandelijkse Q & A.
 • Whatsapp en mail support.
 • Gratis het SEO Boost e-book.

Veelgestelde vragen over de SEO cursus

Kan ik het bedrag voor een betaalde cursus in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om het bedrag in 2, 3 of 4 termijnen te betalen. Hiervoor kun je een mail sturen naar hallo@deseostudio.nl. Je krijgt dan maandelijks een factuur in je inbox.

Wanneer start de cursus?

Aan de cursussen van De SEO Studio zit geen vaste datum verbonden. Dit betekent dat je direct beginnen na aankoop.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken voor de cursus?

Ongeveer 10 uur, maar dit verschilt per persoon. Je kunt de SEO cursus doorlopen in je eigen tempo. Je kan de modules los van elkaar volgen, hier mag dus gerust een week tussen zitten. Het is belangrijk dat je met een frisse mindset begint aan de modules, dan leer je er het meeste van! Neem je tijd, je hebt 12 maanden toegang tot de modules.

Ik ben niet technisch, kan ik een SEO cursus volgen?

Ja natuurlijk! Tijdens het de cursussen worden er technische aspecten behandeld die je zelf kunt controleren en verbeteren. Mocht je een aanpassing willen doen die je zelf niet kunt uitvoeren, dan is het handig om mij een mail te sturen of je webdesigner in te schakelen.

Heb ik betaalde systemen nodig voor De SEO cursus?

Dit is afhankelijk van wat jij het prettigst vind. Ik zal je adviseren over de systemen die je kunt gebruiken, maar jij kunt zelf bepalen of je dit wil of niet. Er zijn ook gratis varianten met iets minder mogelijkheden. Deze zijn prima om mee te starten.