SEO Boost e-book

Ervaar jij dat jouw website niet hoog genoeg scoort in zoekmachines?

Dan is dit E-Book iets voor jou! De SEO Studio legt jou alles uit over zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO. Belangrijke onderwerpen worden behandeld van A tot Z!


SEO helpt bij het verkrijgen van een hogere positie in zoekmachines. Hierdoor krijg je meer verkeer, leads en klanten op je website. De SEO Studio helpt je met het opzetten van een succesvolle on-page SEO-strategie


Het e-book bevat informatieve teksten en opdrachten. Wanneer je het boek uit hebt weet jij alles over de basis van SEO en hoe je het moet toepassen.


Als je het e-book hebt aangevraagd ontvang je deze direct in je mailbox. Je kunt dus gelijk aan de slag!

Ja, dit wil ik!
Direct het e-book downloaden.
e-book-seo

De ideale oplossing

Je website is geen visitekaartje, maar je lead generator! Wil jij meer bezoekers ontvangen? Dan ben je hier op het juiste adres! SEO is het antwoord op jouw vraag. Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie vergroot de vindbaarheid van jouw website, maar dit moet je echter wel zelf verdienen. In het e-book kom je erachter wat de basis is van SEO en welke hulpmiddelen jij kunt inzetten voor dé ultieme SEO-strategie!

De basis van SEO

Om te beginnen is SEO een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken en te vergroten! Daarnaast kun je het op allerlei diverse manieren toepassen, zoals: met zoekwoorden op je website, foto’s, video’s en nog veel meer! Het allergrootste voordeel van SEO is dat het in tegenstelling tot SEA volledig gratis is. In dit e-book gaan we dan ook dieper in op de gratis middelen die jij voor je SEO kunt inzetten. Ben jij klaar om die extra bezoekers binnen te halen?

Nieuwsgierig?

Kan jij niet wachten om jouw online vindbaarheid te vergoten? Start dan vandaag nog met SEO voor jouw website! Kom erachter welke stappen je kunt ondernemen om het meeste uit jouw website te halen.

Inhoud van het e-book

 • De basis van SEO.
 • Wat zijn zoekwoorden?
 • SEO-content creatie.
 • Afbeelding optimalisatie.
 • Starten met linkbuilding.
 • Technische SEO.
 • SEO-opdrachten.
 • SEO-termen overzicht.

Neem een kijkje..

seo-e-book-inkijk

Dit E-book is voor jou als..

Je zelf aan de slag wilt gaan met SEO.

Je wilt het organische verkeer op je website vergroten.

Je wilt jouw bedrijf laten groeien.

Wat anderen zeggen..

Het E-book is mooi en duidelijk vormgegeven, het leest fijn en is ook voor een leek op SEO gebied goed te begrijpen. Naast de kennis die wordt gedeeld, kun je er ook meteen mee aan de slag. Zo kun je na het lezen hiervan een zoekwoorden onderzoek uitvoeren en staan er meerdere opdrachten in. Super handig als je zelf aan de slag wilt met SEO!

Lizette Schuurman

Lizette Schuurman

Het SEO E-book was erg fijn om te lezen. De onderwerpen zijn duidelijk en meteen toepasbaar. Voor mijn eigen bedrijf kan ik meteen aan de slag om zowel de 'on page' als 'off page' te verbeteren. SEO is niet perse ingewikkeld, maar vraagt wat tijd van je. Dit E-book helpt enorm.

Karin testimonial

Karin van der Made

Heel duidelijk geschreven en fijn om zo beter aan de slag te kunnen gaan met SEO. Ik print hem uit en gebruik hem als naslagwerk. Zo kan ik makkelijk en snel terug vinden wat ik op dat moment precies nodig heb. Dit gaat over het SEO ebook. Ik weet nu welke stappen ik kan doen om artikelen te verbeteren. En wanneer het even niet lukt kan ik terugvallen op dit ebook.

Minke testimonial

Minke vd EIjk

 

Veelgestelde vragen over het SEO e-book

Is het e-book geschikt voor mij?

Tuurlijk! Als jij graag basis van SEO wil leren is het e-book geschikt voor jou!

Wanneer ontvang ik het e-book?

Je kunt het e-book direct downloaden na aankoop.

Hoe moeilijk is het e-book?

Het e-book is geschikt voor iedereen, dus beginners en personen met meer ervaring. Het e-book is dus zeker niet moeilijk. Als je er echt niet uitkomt kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen!

e-book-seo
€ 29,95
€ 7,-

SEO Boost e-book

 • Meer dan 80 pagina's over de ins-en outs van SEO.
 • Actuele informatie die je direct kunt toepassen.
 • Uitgebreid overzicht van GRATIS systemen en tools.
 • Support via e-mail om AL je vragen te stellen.
Ja, dit wil ik!
Ontvang het e-book in je mailbox!