seo-leren

SEO leren bij De SEO Studio

Herken jij het onderstaande?

  • Mijn website is moeilijk vindbaar in Google
  • Ik krijg bijna tot geen bezoekers op mijn site
  • Ik wil zelf aan de slag gaan met mijn website en alles leren over SEO
  • De teksten die ik schrijf zorgen niet voor meer bezoekers of een betere vindbaarheid
  • Ik heb geen idee wat SEO inhoud
leren seo
Geen zorgen! Hier komt De SEO Studio, jouw persoonlijke SEO-coach jou bij helpen. Ons doel is jouw website optimaliseren aan de hand van SEO, zodat hij steeds verder bovenaan in Google komt te staan.
We gaan samen stapsgewijs kijken naar wat er nodig is om jouw website hoger in Google te laten komen. Dit kunnen verschillende dingen zijn, neem bijvoorbeeld de techniek van de website. Het is belangrijk dat jouw bezoeker zich goed én snel kan navigeren op de website.


Uit onderzoeken is namelijk gebleken dat wanneer jouw website langer als 3 seconden moet laden, 75% van de bezoekers wegklikt. Dit is natuurlijk iets wat je zo veel mogelijk wilt voorkomen. Daarom is het erg belangrijk dat we die laadtijd zoveel mogelijk gaan verkleinen. Dit doe je door bijvoorbeeld jouw afbeeldingen aan te passen naar andere formaten zodat het sneller wordt geladen, of plug-ins plaatsen. Meer uitleg over afbeelding optimalisatie én veel meer leer je allemaal bij De SEO Studio.

SEO leren online, gemakkelijk vanuit thuis of op kantoor

SEO kan je overal leren, op kantoor bij een 1-op-1 afspraak of vanuit de gemakken van thuis. Tijdens een cursus of coaching-sessie leer jij alles over SEO. Of je liever thuis zit of op kantoor maakt gelukkig niet uit. Via een video-call gaan wij alle punten bij langs, die wij heb voorbereid, en kijken we waarverbetering nodig is. Wij leren jou stapsgewijs SEO problemen herkennen en effectief oplossen. Zodra alle problemen uit zicht zijn kunnen wij bezig gaan met het optimaliseren. Je zult merken dat jij en jouw concurrentie nek aan nek gaan, maar met de juiste SEO coach sta jij bovenaan in Google. Je kan overal vandaan SEO leren, en dat doe je het beste bij De SEO Studio.

SEO teksten leren schrijven

Ben jij altijd op zoek naar nieuwe dingen om te leren met betrekking tot jouw bedrijf? Dan is het leren schrijven van correcte SEO teksten het nieuwe project waar jij aan kan beginnen! SEO is zoals je wel weet onwijs belangrijk in jouw online vindbaarheid. En hoe snel jij op Google gevonden wordt bepaald hoeveel verkeer jij dagelijks op jouw website zal krijgen. Het onder de knie krijgen van SEO teksten schrijven is gelukkig niet moeilijk, maar het is vooral belangrijk dat jij hier constant mee bezig blijft. Op deze manier heb jij iets wat jouw concurrentie niet heeft, non-stop SEO optimalisatie!

Zelf SEO leren

Wil jij graag zelf SEO leren en kunnen toepassen in jouw website? Bij De SEO Studio kan jij van een ervaren SEO-specialist de onderdelen van SEO leren. SEO is iets heel breeds en eigenlijk doet ieder bedrijf hier wat aan, dat maakt de concurrentie groot. Het is dus heel begrijpelijk dat ook jouw concurrentie jou wat stappen voor is als je net begint met het optimaliseren. Maar niet getreurd! Met de juiste begeleiding leer je stapsgewijs meer over SEO en hoe je hoger in de zoekresultaten komt te staan. Als jij wilt gaan investeren in je bedrijf is het belangrijk dat je dit ook goed doet, bij De SEO Studio zit je sowieso goed. Neem zeker een kijkje bij het aanbod van De SEO Studio of neem vrijblijvend contact op.