SEO programma's

Aan de slag met SEO

Op het moment dat  je nadenkt over het inzetten van SEO ben je eigenlijk al bekend met de noodzaak ervan. Good thinking! Misschien heb je er eens wat over gelezen, maar heb je tot nu toe nog geen tijd gehad om jouw website SEO proof te maken. Dit is erg zonde, aangezien je hierdoor heel wat klanten misloopt. De aanschaf van een product gebeurt namelijk veel sneller wanneer je vindbaar bent in Google in vergelijking met op andere social media kanalen.


De voordelen van SEO

– Jouw website wordt gratis online vindbaar – Je kunt de leads, omzet of conversie van je website verhogen – Je vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf – Je verbetert de kwaliteit van je website

Wat is SEO?

De vraag die mensen zichzelf vaak stellen bij het lezen van de term SEO is: ‘Wat is SEO nou eigenlijk?’.

SEO, een afkorting van Search Engine Optimization, is een verzameling van optimalisatie technieken die de vindbaarheid van een bedrijf  in zoekmachines zoals Google positief beïnvloedt. Tegenwoordig is het ontzettend belangrijk om gevonden te worden in Google. Misschien ken je de volgende gezegde wel: ‘Terwijl social media kanalen komen en gaan, zal Google altijd blijven bestaan’.

Wanneer jij de juiste zoekwoorden gebruikt, wordt jouw website beter vindbaar en genereer je meer potentiële klanten! Ik hoor je al denken, ‘hoe kan ik de zichtbaarheid van mijn bedrijf dan verhogen in Google?’. Hier kan ik jou bij helpen. Samen vergroten wij de vindbaarheid van jouw bedrijf, zodat jij die extra bezoekers kunt binnenhalen én een hogere omzet kunt behalen. Are you ready?

Waarom SEO inzetten?

Nu je weet wat SEO inhoudt, vraag je jezelf misschien af waarom je het zou inzetten. Wanneer je SEO inzet, probeer je jouw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen.

Maar hoe kun jij dit doen? Ik kan me voorstellen dat de termen die naar je hoofd worden geslingerd verwarrend kunnen zijn. Daarom leg ik je graag uit hoe SEO in de basis wordt ingezet! Google beoordeeld jouw website op meer dan 200 aspecten waardoor jij hoger verschijnt in de zoekresultaten. Ik weet hoe ik jouw website kan  verbeteren om deze aspecten te beïnvloeden.

Ben jij op zoek naar een lange termijn georiënteerde strategie? Eentje die jou nu en in de toekomst veel kan opleveren? Kies van voor SEO om te groeien met jouw business!

Geef jouw business een BOOST!

Kun jij de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing niet meer bijhouden? Dit is begrijpelijk! Zeker omdat jij als ondernemer andere belangrijke zaken aan je hoofd hebt. Het is ontzettend zonde als jij die gratis bezoekers links laat liggen.

Wil jij ook vindbaar zijn in Google? Start dan met het optimaliseren van jouw website door middel van SEO. Dit kun je doen door het volledig uit te besteden, coaching te krijgen, of een van De SEO Studio Boost programma’s te volgen.

SEO UITBESTEDEN

Focus je op jouw bedrijf en laat De SEO Studio aan de slag gaan met jouw online zichtbaarheid.

SEO COACHING

Wil jij je 1-op-1 laten informeren over alle ins en outs over SEO? Kies dan voor een van de SEO Coaching sessies.

SEO PROGRAMMA’S

Zelf leren en coaching? Dat kan met een van de SEO programma’s. Zo ben jij klaar om jouw website te optimaliseren.

Review

”Het samenwerken met Christeny gaat eigenlijk altijd goed! Het contact is fijn en ik kan haar echt op elk moment een Whatsapp bericht sturen. Ze is klantvriendelijk en werkt erg snel. De SEO Studio staat voor mij echt voor professionaliteit en goed advies. Mijn website word vaker bezocht en de boekingen stromen binnen!”


Misty van Genderen, Thebeautyavenue.nl

Waarom De SEO Studio?

Je vraagt je natuurlijk af, waarom zal ik voor de SEO Studio kiezen? Hier zouden honderden redenen kunnen staan, maar het belangrijkste is dat jij samenwerkt met iemand die bij jou past. Ben ik dat? Plan dan een intakegesprek, zodat we samen kunnen babbelen!

Jouw doelstelling staat op #1

Geen klantenservice, maar persoonlijk contact

Jouw inbreng is welkom

50% groei dankzij SEO optimalisatie

Voor een informatie en communicatie bedrijf uit Groningen is De SEO Studio aan de slag gegaan met het optimaliseren van de website. Het doel was om de verouderde content te verbeteren en SEO proof te maken.

Veelgestelde vragen


Wat is zoekmachine optimalisatie?

  • Met zoekmachine optimalisatie wordt je beloont voor de prestaties van jouw website. Wanneer je dit goed doet verschijn je boven in de zoekresultaten. SEO zorgt ervoor dat jouw website een hogere positie krijgt in de zoekresultaten als er gezocht wordt op een bepaald zoekwoord.

Waar staat SEO voor?

  • SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie.

Wat is een zoekwoord?

  • Zoekwoorden zijn termen die de bezoekers van je website invoeren in Google.

Waarom is mijn website niet vindbaar in Google?

  • Google leest jouw website om te achterhalen waar jouw website over gaat. Op het moment dat je geen zoekwoorden in je content gebruikt, links naar je website verzameld en de techniek van je website niet op orde is, dan kan Google jouw website als spam zien. Deze websites zie je niet terug in de zoekresultaten.