SEO-training-volgen

SEO Training

SEO training volgen bij De SEO Studio

Zit jij met de volgende vragen:

  • Waarom is mijn website moeilijk of niet te vinden in Google?
  • Ik doe er alles aan om mijn website zichtbaar te maken maar krijg geen resultaat, waar gaat dit fout?
  • Mijn teksten zijn goed maar trek ik wel de juiste bezoekers aan?
  • Hoe zorg ik er zelf voor dat mijn SEO in orde zit?
  • Hoe onderhoud ik de vindbaarheid van mijn bedrijf op lange termijn?
seo training

Wil jij een pro worden in zoekmachine optimalisatie? Volg dan een SEO training bij de SEO Studio, zodat jij vooruit kan met je bedrijf. Tijdens de training kijken we samen naar jouw website en hoe deze in elkaar zit. Maar vooral, hoe kan je die verbeteren? Het optimaliseren van je positie in Google is een lang proces, wat zeker in het begin weinig zichtbaar resultaat kan leveren. Je moet hierbij geduld hebben én zeker zijn van wat je doet. Ik help jou dat vertrouwen te geven tijdens een 1-1 SEO training. Klaar? Het is tijd om jouw bedrijf een boost te geven!

SEO training: WordPress website optimaliseren

Kan jij wel wat extra kennis gebruiken op het gebied van WordPress? Tijdens de SEO Training WordPress leer ik jou de verschillende aspecten waar je zeker aandacht aan moet besteden. Een website maken is tegenwoordig vrij eenvoudig, maar hier en daar kan er nog wat werk aan de winkel zijn om deze SEO proof te maken. Tijdens de training kijken we naar de SEO op jouw WordPress website en verbeteren we die waar nodig. Ook leer je hoe je jouw website op lange termijn kan blijven verbeteren. Zo blijft deze up to date en zoekmachine vriendelijk. Wil je meer informatie over de SEO WordPress training? Neem dan gerust contact op!
 

SEO training Google Analytics en Search Console

Ben je geïnteresseerd in diverse systemen zoals Analytics en Search console? Volg dan de SEO training om hoog te ranken in Google! Hierin worden alle ins en outs besproken over seo-gerelateerde onderwerpen. Wist je dat je bijvoorbeeld alle statistieken van je website kunt inzien?

Dit doe je in Google Analytics! Dankzij deze tool kom je erachter welke handelingen je bezoekers verrichten, zodat jij hierop kunt inspelen. Voor een SEO training over Google moet je bij De SEO Studio zijn!

SEO leren

SEO training online volgen vanuit je favoriete stoel

Wil jij graag een SEO training online volgen waarbij je leert hoe jouw website hoog kan scoren in de zoekmachines? De SEO Studio is al jaren gespecialiseerd in het optimaliseren van zoekmachine resultaten en weet hoe ook jouw website naar een hoger niveau kan worden gebracht. Samen onderzoeken wij de problemen die zich voordoen, en leer je deze problemen effectief op te lossen.